Popis
Zákonný názov potraviny: Pšeničný bulgur
Zoznam zložiek: Pšeničný bulgur
Alergény: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
Hmotnosť výrobku/hmotnosť pevného podielu: 375g
Výživová hodnota na 100g: Energetická hodnota 1410 kJ/336 kcal, Tuky 1,0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 63 g z toho cukry 0,8 g, Vláknina 13 g, Bielkoviny 11 g, Soľ < 0,01 g.
Podmienky skladovania, zvláštne podmienky uchovávania alebo podmienky použitia: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Výrobca:
Podravka-Lagris, a.s.,
Dolní Lhota 39
763 23
Návod na použitie:
1. Bulgur prepláchnite a vsypte do osolenej vriacej vody (na 1 diel bulguru je potrebných cca 2,5 dielov vody.
2. Varte pod pokrievkou na miernom ohni 15-20 minút, kým bulgur nezmäkne.
3. Prebytočnú vodu zlejte a bulgur podávajte.
Hotový bulgur môžete zjemniť maslom.
Hmotnosť | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár